Rosfjord

Lite sentrum med stort utvalg


Med beina plantet på Rosfjord er veien kort til steder som gir deg energi: Sørlandsbadet med all sin velvære, sandstranda med utsikt over Rosfjorden, og Lyngdal sentrum – for å nevne noe.

Visste du at?

Over 700 millioner har hørt om det nye reiselivsdestinasjonen som er 45 minutter i bil unna deg, som bærer navnet Under. Undervannsrestauranten i Lindesnes skal stå ferdig i 2019, og Innovasjon Norge forteller selv at de aldri har opplevd så stort trøkk som da pressemeldingen om Under ble sluppet. Selv ikke det nye Munch-museet kunne matche Under i oppmerksomhet.

Mer Informasjon

Se for deg at to små minutter til fots skiller deg fra den varme sanden som kiler de barbeinte føttene dine om sommeren. Fra sandstranden på Rosfjord til du entrer garderoben på Sørlandsbadet for et forfriskende morgenbad, rekker du akkurat å høre ferdig sangen du har på øret. Utsikten over Rosfjorden, som cruiseturister betaler tusener av kroner for å tilbringe noen timer i om sommeren, er rett i umiddelbar nærhet for deg hele året. Og når barna er lei av å være inne, går du akkurat glipp av siste refreng på radiolåten idet du slipper dem av på Lyngdal stadion eller ved Knertenland, en fornøyelsespark for barn som står ferdig allerede i 2020. Bor du på Rosfjord, trenger verken voksne eller barn være særlig kreative for å fylle dagene med det som gir deg energi.
  • Shopping og dagligvarerLyngdal sentrum ligger strake veien fra Rosfjord terrasse, bokstavelig talt. Etter at du har kommet ut på veien, trenger du ikke svinge en eneste gang før du er der. To minutter å kjøre.
  • Offentlige tjenesterLegekontor, politi, kommunalt servicekontor, bibliotek og de fleste andre tilbud ligger i Lyngdal sentrum.
  • Skole og barnehageMed gang- og sykkelsti kan barna dine trygt sykle eller gå til Berge barneskole og Lyngdal ungdomsskole i Alleen.
  • RekreasjonMånen er navnet du kan merke deg med en gang. Vi har ikke statistikk, men sannsynligheten er stor for at utsikten fra Månen, som gir deg full oversikt over Rosfjorden og store deler av området rundt, er den mest instagrammerte utsikten i Lyngdal.

Boliger i nærheten

ROSFJORD: Til deg som vil nyte livet

Fra et vinglass på terrassen til du har sand under føttene, er veien kort. Tvers overfor innkjørselen til Rosfjord strandhotell finner du Rosnesveien 24.