Lidenskap for å skape gode hjem


Et hjem skapes ikke av tømrere som oss. Det skapes av menneskene som bor der. Likevel så klarer vi ikke å legge fra oss tanken når vi er på jobb: at vi faktisk lager et bygg som noen skal bo i, vokse opp i.

Helt i fra vi begynner å tegne boligene, til vi støper grunnmur, setter opp reisverk og kler veggene, så tenker vi på at innenfor disse veggene skal liv leves. Både gode tider, og vanskelige tider. Tradisjoner skal både videreføres fra tidligere generasjoner, og tradisjoner skal etableres. Innenfor disse veggene skal mange gode samtaler finne sted. Og noen vonde. Og kjærlighet skal få leve mellom venner og familie her. Kanskje skal barn lære å krype og gå innenfor disse veggene. Og så tenker vi på alle middagene som skal spises her. Familietidene rundt kjøkkenbordet. Kvalitetstidene.

Hjem skapes av de som bor der. Men allerede før første spiker er satt inn, tillater vi oss å tenke at vi som tømrere legger noe av grunnlaget for at liv skal leves innenfor disse veggene som vi setter opp. Det gir oss på en måte enda større mening.

Uten disse tankene, er huset bare en bygning.

  Siste nytt

januar 2018

Flott bolig på Bergsaker lagt ut for salg

Stor bolig med utleiedel er endelig lagt ut for salg.

januar 2018

Tomter på Åvitsland

En av våre to tomter på Åvitsland er nå klar med ferdig tegnet prospekt, og kommer snart for salg.

Teamet vårt

Jan Sanden

Johan Sanden

Peder Sanden

Morten Sanden

Rolf Eikeland

Siv Rasmussen