Lyngdal sentrum

Lite sentrum med stort utvalg


Byens hjerte banker i Lyngdal sentrum. Det er her folk samles ved både store og små anledninger, du vet, de hendelsene som som i sum utgjør en viktig del av livet ditt.

På Lyngdal stadion hamrer det i unge og eldre hjerter, og på 17. mai kjennes suset fra menneskene i rådhusparken som maler Lyngdal i rødt, hvitt og blått.

Hvilepulsen gjenfinner du på butikkene du ikke finner andre steder ligger på rekke og rad, eller når du går inn i Lyngdal kulturhus for å låne din neste bok eller se den siste filmen på kino.

I Lyngdal sentrum er du i umiddelbar nærhet til legesenter, rådhus, butikker, stadion og kulturhus. Velkommen til byens hjerte.

Visste du at?

Lyngdalskua pryder byens kommunevåpen, men nå er den på vei ut. Den møter deg både som en bronsestatue i Rådhusparken, og inngravert i plenen når du kommer kjørende inn til sentrum fra fylkesveien. Fra 1. januar 2020 slår Lyngdal kommune seg sammen med Audnedal, og det er varslet at lyngdalskuas dager som kommunevåpen kan være talte.

Mer Informasjon

Lyngdal sentrum fikk nylig et løft. Markedsforeningen gikk sammen med arkitekt, entreprenører og kommune for å gi turister og fastboende en gate som både skiller seg ut, og som gjør handleopplevelsen enda bedre. Lyngdal stadion, et storslagent breddeanlegg til en by med knappe 8500 innbyggere, Lyngdal kulturhus med kino, bibliotek og scene, og et stort repertoar av nisjebutikker som kappes om å tilby best service til sine kunder, gjør Lyngdal sentrum til et sted du stadig har lyst å vende tilbake til.
  • Shopping og dagligvarerBåde nisjebutikker og flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet
  • Offentlige tjenesterLegekontor, politi, kommunalt servicekontor
  • Skole og barnehageBarne- og ungdomsskole, samt flere barnehager
  • RekreasjonFlotte, oppmerkede turområder både langs vann og i heia

Boliger i nærheten

ROSFJORD: Til deg som vil nyte livet

Fra et vinglass på terrassen til du har sand under føttene, er veien kort. Tvers overfor innkjørselen til Rosfjord strandhotell finner du Rosnesveien 24.

Lekker og sentrumsnær bolig med utleiedel

Bo i umiddelbar nærhet til sentrum i en stor bolig med høyt under taket og store vinduer.